VvE    Vastgoed    Mijn VvE    Over Verboom    Contact
Over Verboom

Betrouwbaar adviseur, betrokken partner

Eigenaar van het bedrijf is Cor Verboom. Inmiddels is hij 35 jaar werkzaam in vastgoedbeheer en financiën. Hij leerde het vak bij een particuliere belegger en kreeg daar de verantwoordelijkheid voor een grote en gevarieerde vastgoedportefeuille. Daarna werkte hij onder andere bij De Seyster Veste in Zeist o.a. als manager financieel-economische zaken.


In 2010 richtte hij Verboom VvE- en Vastgoedbeheer op. Eerst naast zijn werk als teamleider VvE beheer bij Woonstad Rotterdam, sinds 2016 als zelfstandig ondernemer. Cor staat ingeschreven in het register van de stichting VGME (VastgoedManager-Expert) en is aangesloten bij VGM NL (Vastgoed Management Nederland). Hij is o.m. in het bezit van het makelaarsdiploma, waarvoor hij in 1995 de NVM-onderscheiding Sleutel tot onroerend goed voor landelijk de beste examenresultaten ontving.

Cor Verboom verdiept zich graag in het reilen en zeilen van Verenigingen van Eigenaren. Zijn uitgangspunt is ’doe wat je zelf kunt en schakel ondersteuning in waar het nodig is’. Zo is hij het liefst een adviseur, gesprekspartner en verbindende schakel tussen het bestuur en de leden. Maar ook draait hij zijn hand niet om voor een uitvoerende rol als vergadervoorzitter of secretaris. Zo lang het binnen de vereniging maar op rolletjes loopt en de mensen met onbezorgd plezier hun appartementen bewonen.

Omdat Cor zijn leven lang al in Zeist en omgeving woont, heeft hij een gedegen kennis van de plaatselijke en regionale situatie. Hij kent de markt van aannemers, installateurs, makelaars, enzovoorts op zijn duimpje. Hierdoor kan hij creatief en snel maatwerk leveren. Door de diverse samenwerkingsverbanden kan Cor zich bovendien meten met de grotere beheerkantoren. Neem hierbij zijn dienstverlenende instelling en u hebt een betrokken vastgoedbeheerder gevonden.

Zeist Utrecht Woudenberg Bunnik Soest Heuvelrug De Bilt Driebergen Amersfoort VvE beheer  vastgoedbeheer

privacy policy   |   disclaimer   |   algemene voorwaarden